Allmogenytt 7, 2020 – bara text

Protokoll från stämman
Detta finns nu uppsatt i portarna samt inlagt på föreningens hemsida. Vill du ha ett eget exemplar på papper och inte kan skriva ut det själv kan du ringa 072-33 39 774 så hjälper vi dig.

Föreningens utemöbler
Använd gärna de utemöbler vi har i föreningen! De finns till för alla medlemmar, för att de ska användas. Om du flyttar på dem är det dock bra om du också kan flytta tillbaka dem efteråt.

Nedskräpning
Använd inte vår mark och våra golv som soptunnor. Det är ingen annan som plockar upp efter dig. Som det brukar heta: ”din mamma jobbar inte här”. 😉
Fimpar och snus som kastas på marken ligger kvar och förorenar regnvattnet som sedan rinner ner i brunnar och vidare ut i Mälaren.
En räkneuppgift du kan roa dig med i sommar: En miljard fimpar kastas varje år på svensk mark. En fimp förorenar 2 liter vatten. Hur många liter vatten förorenas då av fimpar? 😉

Ta hand om varandra!
Prata med dina grannar och försök gärna hålla lite extra koll på varandra och informera dina närmaste grannar om du ska resa bort. Hjälps åt att peta ner post som sticker upp ur brevinkastet och släpp inte in folk i porten om du inte vet vilka de är.

Trevlig sommar,

Styrelsen