Allmogenytt 3, 2020 – bara text

Dags för vårstädning?
Behöver du köpa nya filter till dina vädringsfönster och ventiler?
Nya filter till vädringsfönster kostar 20 kronor styck och till fönsterventiler fyra stycken filter för 20 kronor. Beställ via Anita på telefon 072-33 39 774. Sandupptagning kommer att ske vecka 15 (6-9 april). Din egen p-plats får du städa alldeles själv. Piassavakvastar kommer att finnas att låna i vissa portar.

Medlemserbjudanden hos HSB
Kom ihåg att du som medlem i HSB har rätt till lite olika rabatter och erbjudanden! Tillhör du de som inte riktigt vet var du har gjort av ditt HSB-medlemskort? Du kan skriva ut ett nytt på HSB-Portalen.

Allmogesalen
Planerar du ett kalas eller annan sammankomst och det känns lite trångt hemma kanske Allmogesalen kan vara ett alternativ. För den som är nyfiken har vi uppdaterat hemsidan med bilder på hur Allmogesalen ser ut efter uppfräschningen med ommålning och nya stolar.

Uthyrning i andrahand
Det är inte förbjudet att hyra ut sin lägenhet i andrahand. Om du däremot gör det utan tillstånd från styrelsen riskerar du att förlora din lägenhet. Ansök om tillstånd så att allt går rätt till så blir alla glada och nöjda. 🙂

Lås din dörr
På förekommen anledning påminner vi om att alltid låsa din lägenhetsdörr när du går ut, även om du bara går ut med soporna. Det går så fort att bli bestulen. Lås också din dörr innan du går och lägger dig för att sova.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen