Allmogenytt 9, 2020 – bara text

Nytt avtal om energieffektivisering
Vi har skrivit på ett avtal med HSB Värmland, som ska hjälpa oss att gå igenom och förbättra vårt energisystem. Detta kommer att gynna både vår inomhusmiljö och naturen. En effektivisering av vår energiförbrukning kommer naturligtvis också att spara pengar åt föreningen.

Bredband och TV
Föreningens nya bredband från Stockholms stadsnät är inkopplat och installationen gick i stort sett smärtfritt.
Den nya bredbandsuppkopplingen kostar föreningen 47 kronor per månad och lägenhet, vilket du som boende inte betalar något extra för. Det ingår i månadsavgiften!
Det nya bredbandet kommer alltså att spara mycket pengar åt alla oss medlemmar, vilket vi i styrelsen känner oss väldigt nöjda med.
Våra fastigheter har fortfarande ComHems grundutbud, även om de nu bara sänder dessa digitalt. Överväg om de kanalerna kanske räcker för dig, innan du eventuellt tecknar TV-abonnemang som du måste betala för.
Vilka kanaler som ingår i grundutbudet kan du läsa om på vår hemsida.

Föreningens gym
Vi har beslutat att stänga vårt gym vid årsskiftet. Detta dels för att det inte är så många som har nyttjat det men främst för att vi inte har lyckats hitta en fungerande lösning gällande underhåll av maskiner och övrig utrustning. Att rusta upp gymmet så att det gör skäl för sitt namn skulle kräva nyinvesteringar på 100 000 kronor. Med tanke på hur lite det används är det tyvärr inte ekonomiskt försvarbart.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen