Allmogenytt 4, 2020 – bara text

Dags att se bra ut
Nu har vinterns sandade vägar och gångbanor äntligen sopats, så nu kan man tvätta sina fönster utan att riskera att de direkt blir dammiga igen.

Nytt bredbandsavtal snart klart
Det har varit många turer fram och tillbaka, men nu är vi snart i hamn med ett nytt bredbandsavtal för föreningens medlemmar. Vi talar om bra hastighet både upp och ner och det kommer att ingå i din månadsavgift till föreningen.

Stämman flyttad, nytt datum!
På grund av den rådande coronasituationen har vi som bekant tvingats flytta årets föreningsstämma. Nytt datum blir den 26 maj. Platsen är densamma, Jakobsbergskyrkan på andra sidan pendeltågsstationen.
Normalt sett brukar vi uppmana alla att närvara på stämman, men nu är situationen som bekant lite annorlunda. Vi måste tänka på varandra, och om ingenting hinner ändras vad gäller rekommendationer vid mötessammankomster råder vi därför alla som har möjlighet att poströsta. Den som ändå vill närvara på stämman är naturligtvis välkommen att göra detta. Mer information om hur du poströstar kommer snart.

Ett par saker till gällande corona
Ytterligare en liten sak att ha i åtanke i dessa coronatider … De företag du vill ska finnas kvar efter corona måste du stödja. Vill du till exempel att en viss restaurang ska finnas kvar, ja då måste du äta där. 🙂
Att ställa ut soppåsen utanför din lägenhetsdörr kanske inte uppskattas av grannarna eftersom det kan medföra en oönskad odör.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen