Allmogenytt 2, 2020 – bara text

Årsstämma
Den 21 april har vi årets föreningsstämma. Den äger som vanligt rum i Jakobsbergskyrkan. Om det är något i vår förening du vill förbättra kan du lämna in en motion. Vi behöver få in din motion senast den 29 februari.
Om du inte kan delta på stämman kan du lämna fullmakt till en granne du litar på, så kan du ändå vara med och påverka.

Riksbyggens projekt
Vi har fortsatta problem med Riksbyggens agerande på den gamla Tornérparkeringen. De väsnas före klockan 07:00 och inkräktar utan tillstånd på vår mark. Även om vi i styrelsen kämpar mot Riksbyggen och kommunen är det ingenting som hindrar att även du som boende och kommuninvånare hör av dig till dem och säger vad du tycker.

Sortering av matavfall
Du som är duktig och sorterar ditt matavfall måste tänka på att den bruna papperspåsen du lagt avfallet i måste få följa med i sopkärlet för återvinning, annars blir kärlen förstörda.

Till din balkong
Behöver du nya tätningslister att sätta mellan rutorna till balkong-inglasningen kan du köpa dem av styrelsen för 30 kronor styck.

Återbäring från Länsstyrelsen
Tack vare vårt arbete med att byta ut alla hissar i föreningen tycker Länsstyrelsen att vi gör ett bra jobb med att underlätta vardagen för äldre. Därför bidrar de med 25 procent av kostnaden, vilket innebär att vi får tillbaka nästan två och en halv miljon kronor! Det tycker vi är fantastiskt.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen